Telefon: 2210 2040

Fokus på resultater
igennem forandring.

 

Innovative softwareløsninger

Vores udgangspunkt er i standard software som er førende i markedet og som samtidige adskiller sig positivt fra mængden af løsninger

 

Process review

Moderne softwareløsninger tilbyder meget “ud af æsken” og dette sammenholder vi med Jeres nuværende måde at arbejde på og sammen bliver vi enige om hvordan Jeres kommende løsning skal være

 

Projekt / Træning

Vi er pragmatiske i vores implementering og tror på at komme hurtigt i luften og faseopdelt implementering med hurtigt værdiskabelse. I bliver involveret og med målet om I selv “ejer” udviklingen af løsningen og at I kan bevare viden selv.

 

Resultater

Vi har fokus på at skabe resultater og vil gerne måles på at gøre en forskel,  software og konsulenter er midler til at nå et mål (og ikke et mål i sig selv)

Clever Choice bygger på et fundament af 5
grundlæggende værdier:

 • Kunden er altid i vores fokus
   
 • Resultater skabes ved at vores kunder lykkedes
   
 • Kunden mødes i øjenhøjde
   
 • Vi agerer og skaber fremdrift ved at handle
   
 • Høj integritet i alt hvad vi gør

Hvad siger kunderne

Billede

Kenneth Risum, Bankdata

"Bankdata har med stor tilfredshed, anvendt Clever Choice til sparring omkring implementering af Cherwell samt udarbejdelse af komplekse integrationer. Clever Choice har hele vejen igennem leveret på et højt fagligt og professionelt niveau."

Billede

Tina Kirk, Lundbeck

"Lundbeck and Clever Choice have been on a fantastic journey – together. We have implemented a modern and flexible Enterprise Service Management platform (Cherwell) to improve the service and support efficiency across Lundbeck. All Cherwell modules were implemented as agreed, on time and budget."

Billede

Lars Fogtmann, JUC

”Clever Choice har hjulpet os med visualiseringen af vores mål. De er professionelle og vidende indenfor deres felt, og har leveret opgaven til tiden og indenfor prisestimatet”

Udsnit af vores kunder

Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
Firma Logo
/Files/Images/Clever-Choice-Logo-White-on-transparant-300x50.png

© 2018 Clever Choice

Adresse: 
Industrivej 44 C
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Kontakt:

+45 2210 2040

kontakt@cleverchoice.dk

Site Map:

Site Map

Find os her: