Telefon: 2210 2040

Nyheder

Cherwell EMEA konference

Cherwell EMEA konference

Hvert år afholder Cherwell sin Global Conference i Colorado, USA, og hvert år er der stadig flere europæiske kunder, der deltager. Derfor har Cherwell nu besluttet, at vi i Europa skal have vores egen konference: Cherwell EMEA Conference. 

Konferencen foregår i Reading, England, 17 – 18. april.

Clever Choice deltager med egen stand og vi glæder os til spændende dage i selskab med danske og internationale Cherwell kunder.

Cherwell’s EMEA Conference er stedet, hvor Cherwell’s kunder, partnere, medarbejdere og branchens eksperter mødes og deler erfaringer, indsigter og den seneste udvikling indenfor Service Management.

Blandt indlæggene finder du hjemlige navne som Eva Bach Moore, Platform Architect hos H Lundbeck A/S, som vil dele deres erfaringer med at inkludere funktioner som HR og Finans på Cherwell’s Service Management platform. Desuden kommer Brian Schmidt, Partner i Clever Choice, og gennemgår Globaliseringsfunktionen i Cherwell Service Management.

Du kan se hele programmet her - Agenda 2018.

 

Du er meget velkommen til at tage fat i Hanne Baade-Pedersen på telefon 2210 2040 eller på mail: hbp@cleverchoice.dk hvis du har nogle spørgsmål.

/Files/Images/Clever-Choice-Logo-White-on-transparant-300x50.png

© 2018 Clever Choice

Adresse: 
Industrivej 44 C
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Kontakt:

+45 2210 2040

kontakt@cleverchoice.dk

Site Map:

Site Map

Find os her: