Telefon: 2210 2040

Nyheder

Kursus: Cherwell Service Management Foundation

Kursus: Cherwell Service Management Foundation

Kan du konfigurere selv? Ja, du kan…

Cherwell Service Management software gør det muligt at konfigurere applikationer, så de opfylder individuelle forretningsbehov. Cherwell Service Management bygger på en kodefri platform, hvor koden er adskilt fra brugeren og i stedet tilgås via et antal værktøjer som er GUI baseret og gør det nemt at lave tilpasninger. Cherwell Service Management kan integreres og konfigureres til at understøtte jeres organisation og proceskrav, uden at skrive eller røre en eneste linje kode.

På dette 4½-dages kursus om Cherwell Service Management, vil du sammen med en uddannet, dansk instruktør blive ført igennem de grundlæggende funktioner og moduler i Cherwell Service Management, og ikke mindst de metoder og processer der understøtter det.

Kurset er bygget op om en række oplæg og praktiske øvelser, der sikrer, at du lærer at bruge Cherwell Service Management til at designe og konfigurere en løsning baseret på din organisation og hverdag.

Kurset henvender sig til fagfolk fra virksomheder, der implementerer Cherwell software.

Kurset afsluttes med officiel og godkendt Cherwell Foundation certificering.

Vil du tilmeldes eller bare vide mere, så kontakt Hanne Baade-Pedersen på mail hbp@cleverchoice.dk eller på telefon 2210 2040.

/Files/Images/Clever-Choice-Logo-White-on-transparant-300x50.png

© 2018 Clever Choice

Adresse: 
Industrivej 44 C
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Kontakt:

+45 2210 2040

kontakt@cleverchoice.dk

Site Map:

Site Map

Find os her: