Telefon: 2210 2040

Cherwell Software

Drevet af passion og ihærdighed begyndte firmaet med nogle enkle mål: at lave markedets bedste service management-værktøj, lave forretninger på ærlig vis og altid sætte kunden i første række. 
Cherwell begyndte i den berømte ”garage” og forsøgte fra starten at lægge mere vægt på kundeloyalitet end regnskaber. Drevet af passion og ihærdighed lykkedes det! Næsten ti år senere er firmaet fortsat i fuld gang, og det går bedre end nogensinde med et stort globalt team af lige så passionerede medarbejdere og partnere, som sætter pris på teknologi, men som elsker kunder.

Cherwell Software rejse fra opstart til i dag: 

 

Historien bag navnet Cherwell

Cherwell Software er opkaldt efter floden Cherwell, som løber gennem den centrale del af England og flyder sammen med Themsen i Oxford, England.
Addison's Walk - inspirationskilde.

Det var nede ad Addison's Walk, langs floden Cherwell, at J.R.R. Tolkien og C.S. Lewis engang spadserede og udviklede historierne til Ringenes Herre og Narnia-fortællingerne.

Både Ringenes Herre og Narnia-fortællingerne er klassikere, som stadig er populære—historier om mænd og kvinder, som er beskæftiget med ædle sag og kæmper mod, hvad der til tider synes at være uovervindelige odds.
Hos Cherwell Software brænder de for deres egen ædle sag—at lytte til kunderne og tage sig af deres behov. Cherwell er bygget på forudsætningen at der lyttes til kunderne og bestræber sig på at imødekomme deres behov, samt levere kvalitetsprodukter og enestående kundepleje. 
Se mere om Cherwell Software på:
 www.cherwell.com

/Files/Images/Clever-Choice-Logo-White-on-transparant-300x50.png

© 2017 Clever Choice

Adresse: 
Industrivej 44 A, 1
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Kontakt:

+45 22 10 20 40

kontakt@cleverchoice.dk

Site Map:

Site Map

Find os her: