Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Matrix42 DDM 

Vi tilbyder med Matrix42 en DDM-løsning (Discovery and Dependency Mapping

Matrix42, en førende global leder indenfor Enterprise Service Management, Digital Work Space og Secure Endpoint Management, kan integreres med vores IT Service Management løsning Cherwell Service Management.

 

I takt med at antallet af IT-enheder stiger på netværkene hos de fleste organisationer, så kæmper IT-organisationerne med at kortlægge IT-enhederne i organisationen. Samtidig er det muligt at dokumentere, hvilken rolle IT-enhederne spiller i de services, som organisationen leverer til virksomheden. Dette kan i værste tilfælde føre til at løsningen af fejl i infrastrukturen tager længere tid, og dermed højere omkostninger og øget sikkerhedsrisiko, hvis ikke man har kontrol over sine IT-enheder i organisationen. 

 

Derfor har vi valgt at samarbejde med Matrix42, som tilbyder en DDM-løsning (Discovery and Dependency Mapping), der skaber overblik over og sammenhængen med alle IT-enheder i organisationen i en samlet platform. Med Matrix42 kan organisationen standardisere overvågningen og sikkerheden, og undgå usikkerhed i forbindelse med leverancen af services. 

 

Matrix42 DDM bruger et avanceret netværksteknologi til at scanne og kortlægge organisationens CIs (Configuration Items) og dermed forbindelsen mellem dem. Der skabes et servicekort, hvor IT-afdelingen og/eller serviceleverandøren kan få et overblik over, hvilke CI's der indgår i leverancen. Med Matrix42 DDM vil IT-afdelingen minimere serviceforstyrrelser ved at have det fulde overblik over alle CI’s i leverancen. Dermed kan du lave en analyse af relationerne mellem CI's, som synkroniseret i Cherwells CMDB-løsning. 

 

Med Matrix42 DDM kan du overvåge løbende ydeevne fra netværk til applikationer i organisationen. Dermed skabes de bedste forhold til at præcisere og identificere de første tegn på unormal service-adfærd og korrelere påvirkninger på brugeroplevelsen. Når forstyrrelsen på servicen er identificeret, kan Matrix42 automatisk oprette en Incident Record i Cherwell. Dermed skaber Matrix42 en bedre synlighed af hele infrastrukturen i organisationen.

 

 

Kontakt Clever Choice her

 


Matrix42 logo

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed