Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

 

Cherwell Software logo med IT Service Managament


Cherwell er udfordreren i Service Management-markedet 

Cherwell Software blev grundlagt på forestillingen om at service kommer først. Og det at håndtere service erfaringer effektivt er essentielt for organisationer, så de hurtigt kan tilpasse sig og dermed spare tid og ressourcer. De seneste år har Cherwell Software gennemgået en rivende udvikling, og senest i 2019 blev deres løsning udnævnt af Forrester som 'Leader' indenfor Enterprise Service Management i den seneste Forrester Wave. 

Enterprise Service Management, eller Shared Service Management, dækker over det at samle de forskellige services på tværs af virksomheden, og ikke kun have fokus på IT. Cherwell har forsat stor fokus på IT Service Management, hvilket også bekræftes ved, at de fleste Cherwell-projekter forsat har sit afsæt i IT eller med med involvering af IT. Hos Clever Choice arbejder vi udelukkende med Cherwell Software indenfor IT & Enterprise Service Management.

 

Cherwell Service Management - Enkel og gennemskuelig licensmodel

Med markedets enkleste licensmodel udfordrer Cherwell Software de traditionelle leverandørers komplekse licensmodeller. Den kodefrie ITSM-platform er med til at skabe mere flow i arbejdsprocesserne og medvirker til at forbedre kommunikationen blandt medarbejdere og kunder. Det skaber et større grundlag for vidensdeling og automatisering af rutineopgaver. 

Cherwell tilbyder en "alt inklusiv" licens udelukkende baseret på antal af samtidige brugere. Med andre ord betaler du kun for det, som du faktisk bruger og ikke for det potentielle brug. Det gør det enkelt at forudsige, hvor meget der skal investeres - også selv om der tages nye funktioner i brug. Dette princip gælder også i forbindelse med at udvide ITSM-løsningen til andre serviceafdelinger, såsom HR, Facility og Security. 

 

Cherwell: Værdsat og anerkendt globalt

Cherwells fokus er tilfredse kunder, som opnår målbar værdi for pengene. Derfor bruger mere end 1.900 virksomheder over hele verden i dag Cherwells løsninger.

 

  • Gartner Research har udpeget Cherwell Software til 'Challenger' i Gartners Magic Quadrant for IT Service Management (ITSM) Tools Report (2020).

 

  • Forrester Research har udpeget Cherwell Software som 'Leader' i Forrester’s Wave for Enterprise Service Management løsninger (2019-Q4).

 

  • IDC MarketScape Worldwide IT Service & Incident Management Software har udpeget Cherwell Software til 'Leader'.

Igennem et stærkt partnerskab med Cherwell Software har vi opbygget en unik viden omkring deres løsninger indenfor IT & Enterprise Service Management-området. I tæt samarbejde med vores kunder, har vi leveret mere end 30 Service Management-projekter til både offentlige og private organisationer med 100 til 45.000 medarbejdere, som for eksempel JN DataEltel og IT Relation

 

Vil du vide mere?

Vi stiller gerne op til en uforpligtende snak og deler vores erfaringer om IT & Enterprise Service Management. Ellers tag et kig på vores E-bog her, som kan medvirke til mere inspiration. 

Kontakt Clever Choice her

 


 

Vil du vide mere om Cherwell IT Service Management?

Så anmod om en Cherwell demo, så kan vi sammen finde ud af hvilken løsning der passer dig og din organisation bedst. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 


Kontakt os her Clever Choice 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Book et møde og få en gratis Cherwell Demo

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed