Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cherwell CORE

Automatiser rutineopgaver og skab bedre resultater

Cherwell CORE er en brugervenlig og kodefri platform, der understøtter arbejdsprocesser indenfor forskellige organisatoriske enheder. Platformen er designet til at understøtte enhver kombination af specielle applikationer, der imødekommer organisationens specifikke behov og krav.


Cherwell CORE er en kodefri platform, der kan konfigureres til at dække organisationers specifikke behov og krav. Platformen bygger på sin IT Service Management baggrund og kan i dag benyttes til at erstatte gentagne og manuelle arbejdsopgaver med automatisering. Cherwell CORE platformen kan for eksempel erstatte manuelle opgaver i HR-afdelingen eller understøtte arbejdet indenfor Facility Management-området. Med en kodefri løsning får du mulighed for selv at oprette og ændre funktioner præcis til dine forretningsbehov, uden at det kræver kodning eller programmering. Du kan dermed selv konfigurere og skabe automatiseringer af processer til din organisation.

En brugervenlig selvbetjeningsportal

Vi tilbyder med Cherwell en brugervenlig selvbetjeningsportal. Portalen fra Cherwell samler forskellige tjenester og områder i en samlet løsning, hvor brugere, medarbejdere og kunder kan indsende forespørgsler og Requests. Med en kodefri løsning kan du designe en moderne og personlig brugeroplevelse, og dermed skabe betydelig værdi for både medarbejdere og kunder.  Med en selvbetjeningsportal fra Cherwell kan du forbedre de interne processer og øge effektiviteten for dine ansatte.

I selvbetjeningsportalen kan der oprettes lister med ofte stillede spørgsmål, hvilket gør det nemmere for brugerne at lede efter standardløsninger i videnbasen. Med Cherwells selvbetjeningsløsning optimeres tiden og ressourcer på gentagne henvendelser, og hvilket medvirker til forbedret brugeroplevelse.

 

Styrk kommunikationen og samarbejdet i hele organisationen

Cherwell CORE platformen kan tilpasses og anvendes i mange forskellige brancher til at understøtte relevante arbejdsprocesser. Platformen kan for eksempel understøtte og strømline onboarding af nye medarbejder, således at den nye medarbejder bliver modtaget på en ensartet måde og dermed mere professionelt fra første dag. Løsningen kan også udvides til andre serviceområder som fx Facility Management-området, hvor automatisering af daglig drift og service er muligt. 

Enterprise Service Management, også kaldt Shared Service Management, dækker over det begreb at benytte IT-afdelingens værktøj og processer udenfor klassisk IT og understøtte arbejdsprocesser og –opgaver på tværs af hele organisationen. Dermed kan du benytte et og samme system til processer i organisationen.  Med Enterprise Service Management løsning kan organisationen få et system for alle medarbejdere og kunder, hvilket hjælper på vidensdeling og øger samarbejdet på tværs af afdelingerne.

Læs mere om Cherwell Enterprise Service Managament

 

En enkel og gennemskuelig licensmodel  

Med Cherwell tilbydes en alt-inklusiv og let gennemskuelige licensmodel, der udelukkende er baseret på antal af samtidige brugere. Det betyder at I kun betaler for det faktiske forbrug og ikke for det potentielle forbrug. Licensmodellen skaber forudsigelighed i budgettet, idet organisationer undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med behovet for flere licenser. 

Ved implementeringen af Cherwell CORE platformen har I mulighed for, uden ekstra omkostninger, at oprette flere applikationer såsom personportaler og dashboards mm.

 

Cherwell: Værdsat og anerkendt globalt 

Cherwell blev grundlagt på forestillingen om, at service kommer først. De seneste år har Cherwell gennemgået en rivende udvikling, og senest i 2019 er Cherwell blevet udnævnt af Forrester som ”Leader” indenfor Enterprise Service Management i den seneste Forrester Wave. På verdensplanen benytter mere end 1.900 virksomheder i dag løsninger fra Cherwell.

Læs mere om Cherwell 

Cherwell HR Service Management logo


 

 

Er du interesseret i at vide mere om Cherwell CORE? 

 

Så udfyld vores kontaktformular og vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt os her Clever Choice  

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed