Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Enterprise Service Management

Cherwell er udnævnt som 'Leader' indenfor Enterprise Service Management-området.

I dag bliver IT i større grad en integreret del i flere led i virksomheder. Dette sker ud fra ønsket om at strømline arbejdsprocesser i virksomheden. Samtidig kommer det på baggrund af, at serviceafdelinger indenfor samme virksomhed i bund og grund beskæftiger sig med de samme kerneopgaver.  

Enterprise Service Management, eller Shared Service Management Center, dækker over det at samle de forskellige services på tværs af virksomheden. Det effektive ved Enterprise Service Management er, at der skabes bedre kommunikation blandt medarbejdere, idet afdelingerne der i bund og grund arbejder med de samme kerneopgaver, ikke arbejder alene mere. 

Cherwell Enterprise Service Management blev i 2019 udnævnt som "Leader" indenfor Enterprise Service Management-området i den seneste Forrester Wave. I dag bruger mere end 70% af Cherwells kunder løsningen udenfor IT.

 

Øg effektiviteten med Cherwell Enterprise Service Management

Med en stor vækst igennem de seneste 10 år er Cherwell "vokset" ud af IT-afdelingen og benyttes i dag som et værktøj til at levere services på tværs af afdelinger. Cherwell Enterprise Service Management har mange tilpasningsmuligheder og anvendes i mange forskellige brancher til at understøtte relevante arbejdsprocesser. Dette sker eksempelvis indenfor "on/off" boarding-processen af medarbejdere i HR-afdelingen eller til at varetage den daglige drift og service indenfor Facility Management. 

 

Går du med tanker om Enterprise Service Management og digitalisering?

Så kig på Cherwell Enterprise Service Management. Den samler forskellige serviceområder i en fælles selvbetjeningsportal, der kan automatiseres via workflow, dashboards osv. Cherwell Enterprise Service Management gør arbejdet enklere og nemmere, og med brugerne i fokus, leveres der bedre services i virksomheden for lavere omkostninger. 

 

Kontakt Clever Choice her

 

Vi har leveret en række Cherwell-projekter til både offentlige og private organisationer. Projekterne varierer i forskellige størrelser af organisationer, fra 100 til mere end 45.000 medarbejdere. 


Cherwell Enterprise Service Management

 

Book et møde og få en gratis Cherwell Demo

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside