Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

IT Service Management

Opgrader til en Service Management løsning, der indeholder integrerede processer.

Læs mere

Project Management

Overblik på basis af real time status giver bedre beslutninger. Helt enkelt.

Læs mere

HR Service Management

Dine medarbejdere har travlt og forventer, at HR leverer svar i realtid og på forespørgsel

Læs mere

Security Management

Nedsæt responstiden og få strømlinet Governance og Compliance.

Læs mere

Cherwell HR Service Management

Skab et effektivt workflow med Cherwell HR Service Management

En medarbejder er vigtig for resten af organisationen og derfor er det vigtigt at HR-afdelingen har tid og overskud til de mange forespørgsler de modtager. Med Cherwell HR Service Management har du mulighed for at strømline, digitalisere og automatisere de manuelle og gentagne henvendelser og anmodninger der kommer til HR-afdelingen. Du flytter opgavestyringen væk fra mailbokse og individuelle HR-personers ansvar og samler det hele i en fælles og overskuelig løsning, der sikrer enkel og effektiv opgaveløsning. Med Cherwell HR Service Management skaber du struktur og overblik, hvilket effektiviserer HR-service der leveres til medarbejderne.

 

Giv medarbejderne øjeblikkelig adgang til HR-tjenester

Vi tilbyder med Cherwell en 24/7 HR-selvbetjeningsportal, som tilbyder hjælp til selvhjælp i organisationen. Med Cherwell HR-selvbetjeningsportalen har du mulighed for at give medarbejdere øjeblikkelig adgang til HR-tjenester. Medarbejderne kan selv undersøge og finde relevante HR-informationer, udfylde formularer, læse artikler og indsende og følge sine sager i Cherwell HR-selvbetjeningsportalen.

Læs mere om Cherwell HR-selvbetjeningsportal 

 

Skab mere flow i HR-afdelingen med Cherwell Medarbejder Administration

Cherwell Medarbejder Administration hjælper HR-afdelingen med opgaver, der spænder fra at sikre en enkel og effektiv onboarding-processen af nye medarbejdere, over daglig administration af løn-og ansættelsesforhold, og til en sikker og smidig afslutning på ansættelsesforholdet. 

 

Digitaliser on/off-boardingprocessen

Med Cherwell HR Service Management har du mulighed for at automatisere og digitalisere interne onboardingprocesser. Når en ny medarbejder ansættes i organisationen, skal der ofte bestilles forskellige ting som en computer og en arbejdstelefon, samt at der skal klargøres en arbejdsplads. Onboardingprocessen kan resultere i flere udfordringer i resten af organisationen, og desværre give den nye medarbejder en dårlig oplevelse og start i sit nye job, blot fordi der ikke er struktur over processen.

Cherwell HR Service Management har til formål at automatisere, skabe kontrol over alle aspekter ved en onboardingprocess og dermed styrke selve forløbet. Hvis der er struktur i processen, så vil den nye medarbejder også have en bedre oplevelse af den første tid på arbejdet. En vellykket onboarding-proces øges sandsynligheden for, at den nye medarbejder hurtigere skaber værdi i organisationen.

 

Cherwell HR Case Management

Med Cherwell HR Case Management kan medarbejdere let indsende anmodninger og kontrollere status på eksisterende anmodninger. Ved hjælp af automatisering kan dirigeres anmodningerne automatisk til den rette HR-medarbejder. I portalen kan medarbejderen selv se status på anmodningen, hvilket giver medarbejdere effektivt og på kort tid adgang til deres oplysninger. HR-afdelingen kan benytte sig af et simpelt og effektivt system, der giver dem et struktureret overblik over medarbejderforespørgsler, der både erstatter telefonopkald, E-mails og huskesedler. 

Læs mere om Cherwell HR Case Management

 

Cherwell HR Service Management logo


 

 

 

Er du interesseret i at vide mere om Cherwell HR Service Management?

 

Så udfyld vores kontaktformular og vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt os her Clever Choice  

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed