Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cherwell HR Case Management

En organiseret og effektiv HR-afdeling er en nødvendighed for organisationer, fordi afdelingen sidder med ansvaret for alle spørgsmål og henvendelser fra medarbejderne, som er drivkraften bag en organisation. Ligeså vel som IT-afdelingen,  kan HR-afdelingen ses som en serviceafdeling som leverer svar på medarbejdernes forespørgsler, anmodninger og henvendelser. Med Cherwell HR Service Management har du mulighed for at udnytte værktøjer fra IT-afdelingens foretrukne system i forhold til automatisering og digitalisering. Cherwell HR Service Management forenkler HR-opgaver, der er forbundet med bl.a. on/off-boarding, rolleændringer og sagsbehandling.

 

Øg effektiviteten med Cherwell HR Case Management 

Med Cherwell HR Case Management har du mulighed for at dokumentere alle transaktioner, der leverer et komplet overblik over medarbejdernes kommunikation med HR. Du får dermed det fulde overblik over medarbejdernes anmodningsproces fra begyndelsen til afslutningen. 

Når organisationer forener sig omkring en fælles portal, vinder alle, fordi medarbejdere arbejder smartere og hurtigere. Du reducerer tid og kræfter som medarbejderne kræver for at finde, hvad de har brug for at udføre deres job. Dermed forenes og synkroniseres forretningsmæssige mål. Det at der bliver responderet på kortere tid, betyder effektivt forretningsdrift og sparer tid og omkostninger.

 

Optimer HR-serviceleveringer med automatisering 

Med Cherwell HR Case Management har du mulighed for at automatisere henvendelser og spørgsmål fra medarbejderne via en HR-selvbetjeningsportal. Dette betyder at hvis en henvendelse eller anmodning ikke kan løses uden en HR-medarbejders involvering, så dirigeres sagen automatisk til den rette HR-person. 

Ved hjælp af automatisering kan centrale HR-processer automatiseres og stadig overholde specifikke politikker. Dette giver mulighed for at reducere administrative opgaver og forbedre sagsbehandlingen. HR-teams kan samtidig digitalisere og strømline en bred vifte af HR-processer og underretninger, og dermed mindske de gentagne henvendelser for HR-afdelingen.

 


 

 

 

 

Vil du vide mere om vores HR Case Management?

 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil besvare din henvendelse hurtigt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed