Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

IT Service Management

Opgrader til en Service Management løsning, der indeholder integrerede processer.

Læs mere

Project Management

Overblik på basis af real time status giver bedre beslutninger. Helt enkelt.

Læs mere

HR Service Management

Dine medarbejdere har travlt og forventer, at HR leverer svar i realtid og på forespørgsel

Læs mere

Security Management

Nedsæt responstiden og få strømlinet Governance og Compliance.

Læs mere

Cherwell IT Service Management

Cherwell Softwares ITSM-løsning er nem at bruge, konfigurere og vedligeholde.

Cherwell IT Service Management er en brugervenlig og kodefri service platform, som gør det muligt hurtigt at tackle skriftende og voksende krav på tværs af organisationen. Platformen er stærkt konfigureret fra start og omfatter 11 ITIL®-processer, samt adskillige faciliteter til organisationer der stiller komplekse krav.

Cherwell Software har en baggrund i IT Service Management og tilbyder også færdige applikationer og funktionaliteter fra IT til HR, Sikkerhed og Projektstyring.

Cherwell IT Service Management

Med markedets enkleste licensmodel udfordrer Cherwell IT Service Management de traditionelle leverandørers komplekse licensmodeller ved integrerede processer og til en pris, som jeres organisation har råd til. Cherwell Service Management er en simpel, alt inklusiv og let gennemskuelig licensmodel, der udelukkende er baseret på antallet af samtidige brugere. Det betyder, at I som virksomhed kun betaler for det faktiske forbrug og ikke for det potentielle forbrug. Licensmodellen skaber forudsigelighed i budgettet, idet virksomheder undgår ubehagelige overraskelser i forbindelse med behovet for flere licenser. ITSM-løsningen giver jer dermed mulighed for, uden ekstra omkostninger, at oprette flere personportaler, dashboards etc. 

 

ITIL-PROCESSER

Få fordel af de 11 mest anvendte ITIL®-processer i Cherwell IT Service Management.

Cherwells ITSM-løsning giver dig mulighed for at automatisere og optimere ITIL-processer og sikre løbende serviceforbedringer.

Du kan benytte dig af ITIL-processer såsom Incident Management, Problem Management og Request Fulfillment og få fordel af de vigtigste ITIL-forandringsprocesser som Deployment og Change Management, samt Configuration og Release. 

 

INCIDENT OG REQUEST MANAGEMENT

I Cherwells ITSM-løsning kan du indsende og udføre request om varer, ydelser og tjenester, rapportere problemer og kontrollere status, opfylde anmodninger og afhjælpe hændelser. Bare husk, at uanset om disse sager rapporteres af slutbrugerne via selvbetjeningsportalen, indtastes af teknikere eller er oprettet automatisk, så måler brugerne dig ikke på antallet af sager, men på hvor effektivt et workflow, de møder under sagsbehandlingen.

ITIL-processerne som Incident og Request vil blive effektiviseret og strømlinet på baggrund af den nemme konfiguration og automatisering af opgaver i Cherwell IT Service Management. 

 

CHANGE MANAGEMENT

Ændringer i IT er en hovedkilde til driftsstop og nedbrud, og Change Management-processer, der er designet til at afhjælpe dem, er ofte vanskelige at gennemføre.

Cherwell Change Management er kendetegnet ved enkel konfiguration og forbedret oplevelse af en af de mest udfordrende IT Service Management-processer.

Cherwell Change Management opfylder 100 procent af PinkVerify ITIL 2011-kravene og løser derved den enkelte virksomheds udfordringer indenfor Change Management.

Cherwells enkle konfiguration og automatisering fremmer både implementeringen af Change Management-processen og udførelsen af ændringerne.

 

CONFIGURATION MANAGEMENT - CMDB

Styrk dine ITSM-processer med et enkelt billede af hele din IT-infrastruktur.

Med Cherwells CMDB kan du effektivisere Problem Management gennem fakta baserede konsekvensanalyser og risikovurderinger af IT-ændringer.

Cherwells CMDB gør det muligt for IT-organisationer at visualisere nøjagtigt hvordan applikationer, servere, databaser, netværk og lagerenheder interagerer, og giver dig dermed mulighed for at styre infrastrukturen mere effektivt.

En CMDB data model der understøtter dine behov på kort og lang sigt gør, at Cherwell bliver det naturlige midtpunkt i en CMDB.

 

IT ASSET MANAGEMENT (ITAM)

Få bedre overblik over dine IT-aktiver.

Effektiv forvaltning af software og hardware aktiver kræver styring af hele IT-aktivets livscyklus.

IT-organisationen har brug for en meget høj grad af information og transparens, for effektivt at kunne styre enhver proces, der involverer konfigurationspunkter.

Informationer som f.eks.: Hvem er ansvarlig for et aktiv, hvem bruger det, hvor er det placeret, hvornår det blev erhvervet, hvilke leje- eller supportkontrakter er forbundet, og meget mere.

Cherwell Service Management hjælper dig med at skabe og holde overblik over disse oplysninger, som er afgørende for effektiv Incident, Problem, Request, Change og Service Level Management.


 

 

 

Er du interesseret i at vide mere om Cherwell IT Service Management?

 

Så udfyld vores kontaktformular og vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt os gerne her  

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed

 

Denne hjemmeside bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside