Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

IT Service Management

Opgrader til en Service Management løsning, der indeholder integrerede processer.

Læs mere

Project Management

Overblik på basis af real time status giver bedre beslutninger. Helt enkelt.

Læs mere

HR Service Management

Dine medarbejdere har travlt og forventer, at HR leverer svar i realtid og på forespørgsel

Læs mere

Security Management

Nedsæt responstiden og få strømlinet Governance og Compliance.

Læs mere

Cherwell IT Service Management

Automatiser gentagne IT-opgaver med Cherwell Service Management 

Cherwell Service Management er en anerkendt ITSM-løsning med 11 verificerede ITIL-processer. Fleksibilitet er en af de største fordele ved Cherwell, fordi du nemt kan udvide løsningen til at understøtte andre arbejdsprocesser i hele organisationen. 

Få struktur på dine IT-processer

Medarbejdere i supportafdelingen hjælper hver dag både interne medarbejdere og måske eksterne kunder med IT-opgaver. Det kan være lidt af en mundfuld at overvåge, håndtere og besvare de mange gentagne spørgsmål og henvendelser uden struktur. Derfor tilbyder vi med Cherwell et værktøj, der har til formål at skabe struktur, danne overblik og understøtte arbejdet i IT-afdelingen. 

Vi tilbyder med Cherwell en IT Service Management løsning, der har til formål at understøtte driften og leverancen af IT-processer og -services i organisationen. Med en ITService Management løsning kan du skabe værdi for hele jeres organisation, kunder og medarbejdere. Ved brug af automatisering af de manuelle og gentagne IT-processer, sikrer du at der skabes ensartethed hver eneste gang et IT-problem opstår og skal løses. 

Cherwell Service Management er en brugervenlig og konfigurerbar løsning, der kan tilpasses så den passer specifikt til dig og dine forretningsmæssige behov. Alene af den grund kan vores Cherwell løsning håndtere skiftende og voksende i krav i takt med organisationens udvikling og forandring. 

 

Vi tilbyder en let gennemskuelig licensmodel

Cherwell Service Management kommer med en simpel, alt inklusiv og let gennemskuelig licensmodel, som udelukkende er baseret på antallet af samtidige brugere. Dette betyder at I som organisation kun betaler for det faktiske forbrug og ikke for det potentielle forbrug. Med en enkel og let gennemskuelig licensmodel udfordrer Cherwell IT ServiceManagement de traditionelle leverandører med komplekse og svært gennemskuelige licensmodeller og til en pris, som jeres organisation har råd til. Uden ekstra omkostninger, kan I oprette flere personportaler og dashboards mm.

 

Cherwell IT Service Management er nem at bruge, konfigurere og vedligeholde 

Cherwell Service Management har til formål at effektivisere organisationens IT-processer og dermed understøtte forretningens behov. Med en kodefrit løsning og et enkelt system har du mulighed for at automatisere, strømline og digitalisere IT-arbejdsopgaver og processer, så disse passer specifikt til dine forretningsbehov. Derved skaber du et struktureret overblik over processer, status og rollefordeling i hele IT-afdelingen.

 

Benyt dig af de vigtigste fordele ved Cherwell Service Management 

                  

ITIL-processer 

Benyt dig af de 11 mest anvendte ITIL-processer i Cherwell IT Service Management, som alle er verificeret.

Læs mere her

 

Incident og Request Management

Du kan nemt, hurtigt og effektivt indsende sager og kontrollere status i Cherwell Service Management. Håndter forespørgsler effektivitet og kontrolleret. 

Læs mere her

 

Change Control

Ændringer i IT er en hovedkilde til driftsstop og nedbrud, og Change Management-processer, der er designet til at afhjælpe dem, er ofte vanskelige at gennemføre. Styrk oplevelsen af en af de mest udfordrende IT Service Management processer med Cherwell Change Management. 

Læs mere her

 

IT Service Desk 

Opgrader til en kraftfuld og brugervenlig IT Service Desk med integrerede processer. 

Læs mere her

 

Configuration Management 

Styrk dine IT Service Management processer med et enkelt billede af sammenhængen mellem dine IT-enheder og af hele din IT-infrastruktur. Cherwells CMDB gør det muligt for organisationer at visualisere nøjagtigt hvordan applikationer, servere, databaser, netværk og lagerenheder interagerer, og giver dig dermed mulighed for at styre infrastrukturen mere effektivt.

Læs mere her

 

IT Asset Management 

Organisationer har brug for en meget høj grad af information og transparens for effektivt at kunne styre enhver proces, der involverer konfigurationspunkter. Skab bedre overblik over IT-aktiver og administrer hele IT-aktivets livscyklus. 

Læs mere her

 


 

 

Er du interesseret i at vide mere om Cherwell IT Service Management?

Så udfyld vores kontaktformular og vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt os gerne her  

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed