Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cherwell Change Management

Change Management er en disciplin indenfor ITIL-området, der handler om at kontrollere livscyklussen af strategiske, taktiske og operationelle ændringer indenfor en organisations IT-infrastruktur. Formålet med Change Management er at omstille eller ændre IT-services funktionalitet til nye arbejdsgange eller processer.

 

Med Cherwell Change Management får du et værktøj, der kan kontrollere risici og minimere forstyrrelser, der er tilknyttet IT-tjenester og forretningsdrift. Den har til formål at skabe strukturer og planlagte ændringer, som minimerer den potentielle risiko på organisationens forretningsdrift, der nemlig følger med IT-infrastrukturændringen.

 

Styrk IT-forandringer med Cherwell Change Management

Cherwell Change Management sikrer at de standardiserede procedurer og ændringer indenfor IT-infrastrukturen håndteres effektivt og kontrolleret, for at minimere antallet af eventuelle Incidents. Med Cherwell Change Management får du en løsning, der sikrer at alle IT-forandringer, der foretages i organisationen, håndteres efter dennes standarder og sikrer dermed det gode kvalitetsniveau. 

 

I dag benytter flere organisationer e-mails og regneark til at spore og kontrollere IT-relaterede ændringer i organisationen. Dette virker i nogle tilfælde for mindre organisationer, men vi oplever i højere grad at denne løsning skaber forvirring end kontrol. Med Cherwell Change Management vil I opnå struktur og kontrol over alle de IT-ændringer der foretages i organisationen. Dermed undgår I endvidere utilsigtede fejl og problemer, der følger med af dårlig kontrol og planlægning. Dette resulterer en reducering i omkostninger og risici, når håndteringen og implementeringen er struktureret og kontrolleret med Cherwell Change Management.

 


 

 

Vil du vide mere om Cherwell Change Management? 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed