Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Configuration Management Database

Skab et samlet overblik over organisationens IT-konfigurationer 

Configuration Management Database (CMDB) er en vigtig disciplin indenfor ITIL-området. En CMDB har til formål at give et samlet overblik over alle organisationens IT-konfigurationer og forholdet imellem dem. Cherwell CMDB gør det muligt for IT-ansvarlige og IT-teams nøjagtigt at visualisere, hvordan deres applikationer, serverer, databaser og netværks -og opbevaringsenheder interagerer og relationerne mellem dem. Processen hjælper organisationer med effektivt at administrere deres IT-infrastruktur. 

 

Opnå struktur og overblik over alle IT-enheder

Et af de største fordele ved Cherwell CMDB er at du struktureret kan vedligeholde organisationens IT-infrastruktur og systemkontrol. Cherwell CMDB giver dig adgang til nøjagtigt data, herunder hvilke IT-aktiver og relationer mellem dem, hvordan de er konfigureret og de forhold der findes mellem dem. På baggrund af pålidelig information og data om organisationens IT-enheder, kan du mindske påvirkningen og risici ved IT-ændringer i organisationen. 

 

Skab bedre forståelse med Cherwell CMDB 

I Cherwell CMDB har du mulighed for at registrere alle former for enheder og komponenter i systemet, som skal administreres for at levere IT-service. Dette inkluderer bygninger, tjenester, software, brugere, netværk, dokumenter og hardware. Samtidig viser den hvilke enheder der forbundet og hvilke relation de forskellige enheder og komponenter har med hinanden. Dermed har du skabt et grundlæggende og værdifuldt overblik over IT-infrastrukturen for hele organisationen og kan med løsningen identificere hvilke services der giver værdi til organisationen. Med Cherwell CMDB kan man hurtigt sammenkoble et incident med dens årsag, fordi du på relativt kort tid kan undersøge sammenhænge mellem de forskellige komponenter.

 


 

 

 

Vil du vide mere om Configuration Management Database? 

 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed