Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Demand Management

Det er ikke unormalt for organisationer at have flere projekter kørende på samme tid end man egentlig kan håndtere. Cherwell Portefølje-og Projekt Management gør det overskueligt at evaluere fordele, omkostninger og risici med et struktureret overblik over forløb og status. 

Med funktionen Demand Management har du mulighed for at vurdere, sammenligne og styre alle organisationens ideer og projektforslag. Dermed kan du prioritere hvilke ideer og projekter, der bedst understøtter organisationens forretningsmål.

 

Saml alle projektanmodninger via din selvbetjeningsportal

Det skal ikke være vanskeligt at indsamle vigtigt data, som du har brug for at vide til at vurdere projektideer og anmodninger. Med en selvbetjeningsportal fra Cherwell er det nemt at tilføje en projektanmodningsformular, så det bliver lettere for dine brugere og medarbejdere at lave anmodninger om projekter. Dermed kan du på kort tid skaffe det rette data, du har brug for at vide, for at tage de rigtige beslutninger for organisationen.

 

Tag bedre beslutninger med Cherwell

Med Cherwell Portefølje – og Projekt Management kan du let og på kort tid vurdere hver anmodning og tilføje relevante omkostninger, fordele, ressourcer og risikodata. Dette giver dig et værktøj til at sammenligne og prioritere alle projektanmodninger. 

Med Demand Management kan du styre strømmen af projektforslag, der ofte spænder over IT, HR, Facility og produktgrupper. Dette skaber effektiviteten på tværs af afdelingerne og skaber synergi for hele organisationen. Med et enkelt værktøj kan du samle kommunikationen mellem organisationens teams og skabe overensstemmelse mellem komplicerede tidsplaner og budgetter. 

Med en indbygget portal til selvbetjening kan projektteam indsende idéforslag, opdatere status og udføre økonomisk analyse fra et enkelt system. Dette gør hele processen hurtigere, enklere og nemmere. 


 

 

 

Vil du vide mere om Demand Management? 

 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed