Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Portefølje Management

Med Cherwell Portefølje Management har du mulighed for at visualisere øjeblikkelig status på din portefølje og projekter. Du kan se status på individuelle projekter og endda udføre en risiko-analyse af projekter, der bør overvejes.

 

Realtidsstatus på din portefølje

Det er vigtigt at involvere alle facetter, der påvirker projekterne. I Cherwell Portefølje Management kan du samle budgetter, omkostninger, indtægter, ressourcer og kræfter alle dine projekter og gøre dette i realtid. Med Cherwell Portefølje Management kan du bevare overblikket over status og på kort tid kan du i platformen visualisere status for alle igangsatte projekter. Dermed har medarbejdere mulighed for på kort tid at registrere, hvordan projekterne forløber sig i forhold til organisationens strategiske mål. 

 

Vi tilbyder med Cherwell et Portefølje- og Projekt Management system, som giver dig bedre synlighed af alle organisationens projekter, Dermed har du mulighed for at optimere din portefølje løbende ved kontinuerligt at analysere de potentielle fordele, omkostninger og risici med nye projektkrav. 

 

Få styr på dine projekter

Det er vigtigt at lave og foretage en projektundersøgelse, hvor du har mulighed for at status af organisationens projekter for at se hvilke områder, du skal forbedre og hvilke går i henhold til planen. Det har til formål at bestemme hvor godt projektet fungerer med hensyn til målsætninger, dens overensstemmelse med korrekt procedure og organisationsstandarder. Det er derfor ikke let at definere. 

Med Cherwell Portefølje- og Project Management giver du dine projektledere mulighed for hurtigt at vurdere sundheden af dine projekter i forhold til tidsplan, budget og omfang. Med nøjagtigt data og økonomisk analyse har du mulighed for at se status på individuelle projekter, og foretage ”hvad-nu-hvis-analyser”, når et nyt projekt skal igangsættes.


 

 

 

Vil du vide mere om Portefølje Management? 

 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed