Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Projekt Management

Med Cherwell Projekt Management kan du levere flere og bedre struktureret projekter til tiden og under budget. Når man skal udføre flere projekter på en gang, kan dette resultere i adskillige udfordringer for projektledere, såsom styring af delte ressourcer, rapportering af statusopdateringer og sporring af detaljerede opgaver og risici.

 

Projekt Management Dashboard

Med Cherwell Portefølje- og Projekt Management får du et Projekt Management Dashboard, hvor du har mulighed for at sætte alle de relevante og rette informationer, du har brug for. Med et enkelt system og dashboard kan du nemt vurdere og opdatere projektet underves på tværs af budget, tidsplan og omfang. Med Cherwell tilbyder vi en Projekt Management løsning, hvor du har mulighed for at spore informationer, status og deltaljerede projektopgaver.

 

Øg synligheden og forbedre samarbejdet

Med Cherwell Projekt Management får du en løsning, hvor projektledere nemt og på kort tid kan få uddybet detaljerne, herunder individuelle arbejdsopgaver og status. Det gør arbejdet nemmere for hele projektet ved at bruge et enkelt system, som opdaterer den aktuelle status, proces og rollefordeling. Med Cherwell Projekt Management centraliserer du kommunikationen mellem projektlederne og interessenterne, der deler interesse i projektet. 

 


 

 

 

Vil du vide mere om Projekt Management? 

 

Så udfyld gerne vores kontaktformular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


Kontakt Clever Choice her for at høre mere om Security Management 

 

Teddy Schou, Managing Partner hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed