Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cookie- og Privatlivspolitik

Generelt

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og øge værdien af de annoncer, der vises om Clever Choice på andre sider. 

Hvis ikke du ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af vores website. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. 

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Vi vil her beskrive hvorfor du trygt kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine personlige oplysninger. 

Cookies

Hvad er Cookies? 

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere Cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, så vil annoncer blive mindre relevant for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Samtykke til Clever Choices brug af Cookies

Vi bruger cookies fra følgende: Google analytics og Lead Forensics. Her opsamler vi diverse oplysninger om brugeradfærd for at optimere vores hjemmeside. På den måde kan vi give dig den bedst mulige oplevelse. Ingen personlige data gemmes. 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når tilgår vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. Tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller udfylder vores kontaktformular. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). 

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og firma, Det vil typisk være i forbindelse ved tilmelding af vores nyhedsbrev eller ved at udfylde vores kontaktformular. 

Vi benytter os af MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser, samt udsendelse af nyhedsmails. Når du tilmelder dig vores nyhedsservice, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik. 

Formål med opbevaring af oplysninger

Oplysninger bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende dig nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Sikkerhedsforanstaltninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid mod lovgivningen. 

Periode for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet om ”cookies”. 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe med behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tiltrækkelig beskyttelse. 

Links til andre hjemmesider mv. 

Vores website kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er dermed ikke ansvarlige for indholdet af andres hjemmesider eller hvordan de indsamler og behandler dine personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du læse hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker. 

Indsigt og klager 

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver slettet eller rettet. 

Henvendelse herom kan ske til: kontakt@cleverchoice.dk. Hvis du vil klage over behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: 

Clever Choice 

Industrivej 44, C2 

4000 Roskilde 

Telefon: +45 2010 2040 

E-mail: kontakt@cleverchoice.dk

 

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2020 Clever Choice

Sociale Medier

Cookie- og Privatlivspolitik

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed

 

Clever Choice er blevet SKI-leverandør

              

Find os her: 

 

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site

You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser

Do not accept cookies Only accept functional cookies Accept all cookies