Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Hent E-bog til virksomheder:

Sådan hjælper vi dig med at skabe mere flow i din virksomhed. 

IT bliver i større grad en integreret del i flere led hos virksomheder. Dette sker ud fra ønsket om at strømline arbejdsprocesserne i virksomheder. Et Cherwell-projekt hos Clever Choice har ofte sit afsæt i IT-afdelingen som en erstatning for et ældre eller mere komplekst system.

Flere virksomheder har allerede i dag skabt mere effektivitet ved at erstatte det gamle ITSM-system med Cherwell Service Management. En af fordelene ved Cherwell er at de tilbyder en simpel, alt inkl. og gennemskuelig licensmodel. Dette betyder at du kun betaler for det faktiske brug, og ikke det potentielle brug. Vores ITSM-løsning har mange tilpasninsmuligheder og anvendes i mange forskellige brancher til at understøtte relevante arbejdsprocesser. 

Er du nysgerrig på, at vide mere om Cherwell Service Management? 

Så download vores E-bog, og læs hvordan vi med Cherwell Service Management løsningen og skabe mere flow i din virksomhed.

 

Hent E-bog til virksomheder

Hent E-bog til kommuner:

Vi kan hjælpe med at skabe mere flow i jeres arbejdsgange.

Mange organisationer oplever, at data og viden ikke deles imellem afdelinger, hvilket medvirker til mangel på overblik over arbejdsgangen. Ambitionen om at digitalisere processer og IT-understøtte måden man arbejder på, har længe været et ønske i mange organisationer og kommuner. Derfor tilbyder vi en simpel, alt inkl. og brugervenlig ITSM-løsning Cherwell Service Management til at forbedre og skabe mere flow i jeres arbejdgange. 

Clever Choice er blevet leverandør på en SKI-rammeaftale fra august 2019, 02.19 Saas-Cloud, og kan levere en ITSM-løsning på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier indenfor kvalitet, miljø og samfundsansvar. 

Er du nysgerrig på, at vide mere om Cherwell Service Management? 

Download vores E-bog og få indblik i, hvordan Cherwell Service Management kan hjælpe med at skabe flow i jeres arbejdsgange. 


 

Hent E-bog til kommuner

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed