Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Ambu go-live

Ambu go-live

Ambu går live med Cherwell Service Managament 

 

Stort tillykke til Ambu, som er gået live med deres Cherwell Service Management løsning. 

Hos Clever Choice er vi glade for, at have fornøjelsen af at ønske endnu en god kunde stort tillykke med deres go-live med Cherwell. I den forbindelse vil vi gerne benytte lejligheden til at takke det gode projektteam for et godt og positivt projektforløb. Traditionen tro fejres dette med en go-live kage og et hyggeligt selskab. 

 

Ambus vision er at de gerne vil redde liv og forbedre patientpleje. Det gør de ved at udvikle, producere og forsyne medicinsk udstyr og innovative løsninger til hospitaler og redningstjenester, samtidig med at de optimerer arbejdsgange, reducerer udgifter og giver bedre patientpleje. Ambu ønskede at udskifte deres nuværende Service Management platform med en løsning baseret på Cherwell. Udgangspunktet for implementeringen har været en Cherwell out-of-the box løsning med ITIL-processer, såsom Change og Release Management, Incident Management og Request fulfilment. 

 

Ambu har med Cherwell skabt deres troværdige hjælper Robin til at håndtere IT-services mere effektivt internt i organisationen. Ambitionen er at udvide brugen af Cherwell til at understøtte flere afdelinger og interne systemer, der leverer data hos Ambu. 

 

 

Ambu go-live kage med logo

 

Vi er stolte og ydmyge over at vi og Cherwell er blevet valgt, og vi glæder os meget til at se jeres spændende resultater.

 


 

Vil du vide mere om Cherwell indenfor IT & Enterprise Service Management? 

 

Hos Clever Choice står vi altid klar til en snak omkring dine behov og muligheder med vores løsning. Vi tror på at værdigulde og langsigtede relationer opbygges ved, at vi skaber målbare resultater for vores kunder. Vores mål er at hjælpe vores kunder med at skabe flow i arbejdet gennem IT & Enterprise Service Management. 

Knap til at kontakte Clever Choice

 

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed