Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Mød Hanne fra salgsafdelingen


Marina Kjelsø Kirkegaard | 08-04-2021


For seks år siden takkede Hanne ja til stillingen som Salg og Marketingkoordinator, og blev dermed den første medarbejder hos Clever Choice. Med en teknisk og merkantil baggrund som Eksporttekniker, har hun gennem sin længere erhvervsmæssige rejse arbejdet med salgsopgaver i og udenfor Danmark. I dag er Hannes vigtigste opgave hos Clever Choice, at informere kommende kunder omkring de mange muligheder Clever Choice kan tilbyde med deres produkter. Hendes ambition og fokus er den gode kundedialog.

 

Hvad laver du som salg-og marketingkoordinator hos Clever Choice? 

 

Som salg-og marketingkoordinator består min stilling af to arbejdsområder. For det første har jeg salg, hvor jeg har den indledende dialog med potentielle kunder. Den indledende dialog har jeg primært over telefonen, hvor mit arbejde er at informere om mulighederne med vores produkter. I mit arbejde indenfor salg er det vigtigt at møde kunderne i en positiv ånd og i øjenhøjde. Jeg har arbejdet med Cherwell hos Clever Choice i seks år, og jeg har undervejs fået en del viden om vores produkter og hvad vores kunder ønsker. Derfor er det vigtigt at gå til markedet med en fornuftig og professionel tilgang, fordi jeg repræsenterer Cherwell i Danmark.

I min stilling sidder jeg også og varetager marketingrelateret opgaver, og jeg er ansvarlig for flere koordineringsaktiviteter hos Clever Choice. Som marketingkoordinator tager jeg ud og repræsenterer Clever Choice og Cherwell på messer, konferencer og events. Mange af de personer jeg har en god dialog med over telefonen, er som regel også dem jeg møder til events. Det er væsentligt, at der er en god sammenhæng mellem salg og marketing.

 

"Det sidste år har der desværre ikke været så mange messer og events på grund af covid-19. Men jeg glæder mig meget til, at vi igen kan få lov til at komme ud og møde folk og få sparring til vores arbejde med Cherwell."

Samtidig er det også vigtigt for mig, at repræsentere Clever Choice andre steder end over telefonen. Der ligger en god portion sparring for mig i at mødes med vores kunder fysisk til diverse arrangementer. Det sidste år har der desværre ikke været så mange messer og events på grund af covid-19. Men jeg glæder mig meget til, at vi igen kan få lov til at komme ud og møde folk og få sparring til vores arbejde med Cherwell. 

Hvilke kvalifikationer er vigtige som salg-og marketingkoordinator? 

 

Det er vigtigt i mit arbejde med salg og marketing, at der er en gennemgående tråd i det arbejde jeg laver. Vi kan have en længere rejse med organisationer i forbindelse med udskiftning af deres ITSM-værktøj. Jeg er som regel involveret i mange dialoger i flere måneder, og det er vigtigt, at vi kommer godt fra start allerede fra begyndelsen. Der kræves helt sikkert en vis portion tålmodighed i at varetage mit arbejde.

 

Jeg har mange gode dialoger med folk, og det er vigtigt at jeg undervejs i samtalerne, skaber en god relation over telefonen. Jeg gør dette, fordi jeg gerne vil give et positivt billede af Clever Choice og Cherwell. Samtidig sigter jeg efter at føre en fornuftig dialog, hvor vi undervejs i samtalen kan finde ud af, hvor vi kan mødes omkring IT Service Management. 

Jeg får tit at vide af mine kollegaer, at jeg er et positivt menneske og det tror jeg også er en vigtig ting, når du sidder i min stilling. Jeg elsker at tale med andre mennesker, og jeg synes det er utrolig interessant at dykke ned i, hvordan vi og Cherwell kan gøre en forskel for organisationer. 

 

 

 

Hvordan mener du Cherwell giver værdi for organisationer? 

Jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at organisationer får skabt et bedre samarbejde internt ved brug af Cherwell. Samtidig skabes der overskuelighed i arbejdet, uanset hvor man måtte sidde i organisationen. Jeg er heller ikke tvivl om at vores unikke licensstruktur, ved samtidige brugere, gør en kæmpe forskel. 

 

Der hvor Cherwell også skaber værdi for organisationer er, at det er en kodefri løsning. Med en kodefri løsning er der mulighed for at oprette og ændre funktioner, så de passer organisationens forretningsbehov. Dette gøres uden, at der kræves kodning eller ekspertise indenfor programmering. 

Men jeg tror at det bedste ved Cherwell er, at værktøjet kan bruges bredt og til mange områder, hvor det giver mening og værdi. Udover at bruge løsningen i IT, kan man også understøtte andre forretningsområder i organisationen. Her er Cherwell et rigtigt stærkt værktøj.

 


Er du interesseret i at vide mere om Cherwell?

 

Hanne står altid klar en dialog om, hvor I kan mødes om IT & Enterprise Service Management. De sidste 6 år har Clever Choice arbejdet med at skabe flow i arbejdet hos kommuner, offentlige organisationer og virksomheder med Cherwell IT & Enterprise Service Management. 

Vi tilbyder vejledning og rådgivning til implementering i forbindelse med Cherwell IT & Enterprise Service Management. Du er mere end velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger. 

Kontakt Clever Choice her

 

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed