Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cherwell Administration Foundation kursus i uge 24

Cherwell Administration Foundation kursus i uge 24

I sidste uge afholdt vi vores Cherwell Administration Foundation kursus med kursusdeltagere fra bl.a. Bankdata, JN Data, Eltel og Lundbeck. 

 

Hos Clever Choice følger vi restriktionerne, og derfor havde vi bedt alle vores kursusdeltagere om, at have et gyldigt coronapas klar til kurset. På den måde kunne alle føle sig trygge under kurset. 

 

Cherwell Administration Foundation kursus

 

På vores Cherwell Administration Foundation kursus får alle kursusdeltagerne mulighed for at dykke ned i Cherwell Service Management. 

 

Vores Cherwell Administration Foundation kursus er designet til systemadministratorer eller fagfolk, der enten er ansvarlig for implementeringen, konfigureringen og vedligeholdelsen af deres Cherwell løsning. Derfor får kursusdeltagerne altid masser af tid til at netværke med andre fagpersoner, der til dagligt arbejder med Cherwell og IT Service Management løsningen. 

 

Vores kursus består af en række indlæg og praktiske gruppeøvelser med vores underviser Brian Schmidt fra Clever Choice. På kurset har vores kursusdeltagere bl.a. lært at konfigurere Business Objects og analysere One-Steps funktionaliteter. Vores kursus afsluttes altid med en officiel og godkendt Cherwell Certificering. 

 

Til sidst vil vi gerne sige stort tillykke til vores kursusdeltagere, der nu kan forklare og benytte sig af de fundamentale træk ved Cherwell Service Management. 


Spørgsmål til vores Cherwell kursus 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Cherwell kursus. Kontakt gerne marketingkoordinator Marina Kirkegaard på mki@cleverchoice.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed