Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Ivanti positioneret som Leader

Ivanti positioneret som Leader

Det kan virke uoverskueligt og vanskeligt at danne sig et overblik over de mange forskellige IT Service Management løsninger, der findes på det globale marked. I dag er der et hav af muligheder og forskellige løsninger indenfor IT Service Management-markedet, og det kan være svært at finde det rette værktøj, der dækker de specifikke forretningsmæssige behov. 

 

Det kan derfor være en god idé at kigge på research- og rådgivningsfirmaet Gartners årlige rapport, som introducerer den Magiske kvadrant til IT Service Management løsninger. Rapporten evaluerer de eksisterende IT Service Management løsninger, herunder styrker og svagheder, på det globale marked. Definitionen på en IT Service Management løsning er ifølge Gartner et system, der håndterer IT-services i organisationen. Her uddyber de også, at de nævnte løsninger primært har til formål at supportere opgaver og workflows, herunder processer såsom Incident, Request, Problem, Change, Knowledge og Configuration Management. 

 

I rapporten får du en dyb introduktion til de centrale IT Service Management funktioner og den kan derfor hjælpe dig med at træffe beslutningen om hvilken IT Service Management løsning, der passer til jeres organisation. 

 

Ivanti er udnævnt Leader 

 

Vi er glade for at kunne meddele at Cherwell Service Management, som nu er en del af Ivanti, fortsætter med at være en global og markedsledende løsning. Gartner kategoriserer de forskellige IT Service Management løsninger på markedet i fire kategorier: Leaders, Visionaries, Niche Players og Challengers. I den seneste undersøgelse udarbejdet af Gartner er Ivanti netop positioneret som "Leader". 

 

Ifølge Gartner opnår Ivanti den fornemme titel, fordi løsningen indeholder flere avancerede funktioner til en skarp pris. Endvidere nævnes det, at løsningen fra Ivanti kan skabe bedre brugeroplevelser i forbindelse med leveringen af services i organisationen. 

 

Gartner Rapport Magiske Kvadrant hvor Ivanti er udnævnt som Leader

 

Vil du gerne vide mere om Ivanti? Så kan du få adgang til rapporten her. 


 

Vil du vide mere? 

 

Er du interesseret i at vide mere om vores IT & Enterprise Service Management løsninger? Så kontakt os, og lad os tage en snak omkring jeres behov og muligheder. Vi tilbyder professionel sparring indenfor IT & Enterprise Service Management, og vi kan sammen med jer skabe bedre brugeroplevelser i jeres organisation. 

 

Kontakt Clever Choice her

 

 

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed