Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Bliv elev hos Clever Choice

Hos Clever Choice er vi blevet godkendt som praktiksted til at have én elev under IT-supportuddannelsen.

Som IT-supportelev hos Clever Choice får du mulighed for at arbejde i et godt team af erfarne supportere, og du får mulighed for at afprøve dine faglige kompetencer i virkeligheden. 

Hvad laver en IT-supportelev hos Clever Choice? 

Som IT-supportelev hos Clever Choice får du mulighed for at afprøve dine kompetencer i virkeligheden. Hos os bliver du en del af vores supportafdeling, hvor du får lov til at håndtere og løse opgaver for vores kunder. 

 

Vi har over 40 forskellige kunder, danske såvel som udenlandske, der alle bruger Cherwell som deres IT Service Management løsning. Du bliver derfor en vigtig rolle i vores supportafdeling, fordi du kommer til at være kundens hjælpende hånd og varetage varierende opgaver med forskellige kunder. Derfor er det vigtigt for os, at du har gode kompetencer indenfor kundeservice og viser selvstændighed og engagement. 

 

 

Vi sørger for at du får den rette træning

Hos Clever Choice har vi stort fokus på din uddannelse, dine ambitioner og dit potentiale. Vi sørger også for, at du føler dig godt klædt på til at kunne varetage dine egne supportsager.

 

Derfor får du mulighed for at deltage på et af vores Cherwell Administration Foundation kursus, som er et praktisk kursus. Gennem en række oplæg og praktiske øvelser, vil du lære at bruge løsningen Cherwell Service Management til at konfigurere diverse løsninger. Vores Cherwell kursus foregår med en Cherwell certificeret underviser og kurset giver dig en officiel Cherwell certificering.

 

Som IT-supportelev hos os kommer du hele vejen rundt om supportfunktionen, og du bliver klædt på til, at kunne varetage software- og driftssupport. Samtidig kommer du også til at arbejde tæt med vores konsulenter og får mulighed for, at prøve kræfter med konsulentopgaver. Derfor forventer vi også at vores kommende IT-supportelev enten har ambitioner om at fortsætte som IT-supporter eller på sigt udvikle sig til en af vores Cherwell konsulenter. 

 

“Det er en arbejdsplads der går meget op i frihed under ansvar.

Grundlæggende strukturerer du selv din hverdag, så længe du når dine opgaver. 

Hos Clever Choice har jeg også lært værdien i klar og tydelig kommunikation,

og jeg er også blevet bedre til at melde ud i god tid, hvis jeg ikke selv kan løfte en opgave."

Martin Stæhr Johansen, tidligere elev hos Clever Choice

 

Karriere hos Clever Choice

Hos Clever Choice bliver du en del af et engageret og uformelt miljø, hvor du får lov til at udvikle dig fagligt og professionelt.

Vi er 11 medarbejdere, og vi arbejder derfor tæt og på tværs af afdelingerne. Du kan læse mere om hvordan det er at arbejde hos Clever Choice her.  

 


 

 

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Udfyld gerne kontaktformularen, så kontakter vi dig hvis vi har en ledig stilling. 

Du er også velkommen til at sende din ansøgning til os på kontakt@cleverchoice.dk


Bliv Elev hos Clever Choice 

 

John Larsen, Leveranceansvarlig hos Clever Choice.

 

Kontakt os her

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed