Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

MØD CLEVER CHOICES MEDARBEJDERE

I et tæt samarbejde med Cherwell, er vi blevet specialister indenfor implementeringen og vejledningen af IT og Enterprise Service Management-løsninger. 

Vi tilbyder derfor skarpe kompetencer indenfor Cherwell Service Management-området ved at have fokus på rådgivning og teknisk konsulentassistance. Vi besvarer alle henvendelser så tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger. 

Kontakt Clever Choice her 


 

Billed

Brian Schmidt

Partner og teknologiansvarlig

Ansvarsområder i Clever Choice: Løsningssalg, teknologivalg af løsninger.

Brian har opnået et bredt kendskab til IT gennem sine +20 år i branchen, hvor han har arbejdet med både drift, service og support, implementering og arkitektur. Udover at have været selvstændig i en årrække har Brian haft ansættelser hos Mærsk Data, Devoteam og FDC. Brian er uddannet Ingeniør og brænder for at spotte unikke løsninger, optimere og sætte strøm til forretningsprocesser og derigennem hjælpe med øget digitalisering.

Billed

Casper Andersen

Konsulent

Arbejdsområder i Clever Choice: Implementering af Cherwell Service Management og webudvikling.

Casper har efter flere år hos Clever Choice opbygget en god mængde erfaring indenfor IT Service Management området og Cherwells løsninger. Med sin erfaring indenfor webudvikling, bidrager Casper med brugervenlige løsninger, hvor fokus er at hjælpe med tilgængelige løsninger og hvor kompleksiteten er mindre synlig for slutbrugeren.

Casper har certificeringer i Cherwell, DynamicWeb og Umbraco.

Billed

Christian Birch Andersson

Supportkonsulent

Arbejdsområder i Clever Choice: first line support af vores kunder.

Christian kommer fra en stilling som digital designer i DR Branding og Brugerrelationer hvor han bl.a. har lavet webbannere, promoveret DR content, produceret SoMe content og lavet filmplakater. På det teoretiske plan er han uddannet web-integrator og mediegrafiker fra NEXT.

Christian elsker at have kontakt med mennesker, er en udpræget problemknuser og brænder for at løse udfordringer af alle slags.


+45 2210 2040

Billed

Hanne Baade-Pedersen

Salg- og marketingkoordinator

Arbejdsområder i Clever Choice: Salg- og marketingopgaver.
 
Hanne har erfaring med salg- og marketing igennem danske og internationale stillinger. Hannes fokus er på dialogen med vores eksisterende og kommende kunder om de muligheder vi arbejder med. Hanne har tidligere haft ansættelser hos Philips, Exformatics og fra marketingbureau i Silicon Valley, USA. Hanne er uddannet Eksporttekniker fra CBS og brænder for den gode kundedialog og gøre komplekse løsninger lette at forstå.

Billed

Jacob Rasmussen

Drift- og supportkonsulent

Ansvarsområder i Clever Choice: Håndtering af vores driftede miljøer og varetage diverse supportopgaver med fokus på Problem Management. 

Jacob kommer til Clever Choice med flere års erfaring indenfor IT, server vedligeholdelse og HR. Jacob har IT-uddannelsen fra HKI STU og har tidligere arbejdet med IT Support og andre IT-relaterede opgaver hos HB-Care og Bjarke Ingels Group. Her har han tidligere været 1st level supporter og været ansvarlig for den daglige planlægning og drift samt server vedligeholdelse. Jacob brænder for effektive resultater og har stort fokus på detaljer. 

Billed

John Larsen

Partner og leveranceansvarlig

Ansvarsområder i Clever Choice: Projektleverance, Proces Best Practice og forandringsledelse.

John kommer med mere end 20 års erfaring fra IT branchen, hvor han har arbejdet med udvikling, QA, support, drift, projektledelse og strategier, heraf de seneste 12 år som konsulent. Ud over at være ITIL Expert og akkrediteret ITIL underviser er John certificeret i PRINCE2.

John brænder for at hjælpe kunderne med at omsætte teori til anvendelig praksis. Dette sikrer samtidig, at alle aspekter i projekter bliver belyst og at kunder bliver udfordret i forhold til vaner og ”sådan plejer vi at gøre”.

Billed

Karoline Baastrup Brydebøl

Digital marketingmedarbejder

Arbejdsområder i Clever Choice: Koordinering af marketingindsatser, deriblandt nyhedsbreve, sociale medier, hjemmeside etc.

Karoline er nyuddannet og kommer med erfaring fra adskillige studiejobs og praktikker indenfor marketing, sociale medier, SEO og kundeservice.

Karolines teoretiske baggrund tæller en kandidat i Corporate Communication fra Aarhus Universitet BSS samt San Francisco State University. Hun har desuden gennemført PRINCE2 Foundation.

 


+45 2210 2040

Billed

Louise Holmøe

IT-support trainee

Ansvarsområder i Clever Choice: first line support af vores kunder.

Louise har tidligere arbejdet inden for det sundhedsfaglige område og er nu ved at uddanne sig til IT supporter på ZBC. 

Fra sin tidligere gang i sundhedsområdet er hun erfaren i at se mennesker og deres behov og hun brænder for at løse udfordringer og se folk blive glade for resultatet. Hun er meget interesseret i IT og computere og kan specielt godt lide at arbejde med servere og netværksopsætning.

Billed

Marina Kjelsø Kirkegaard

Marketingchef (På barsel indtil maj 2022)

Arbejdsområder i Clever Choice: Udarbejdelse af marketingstrategi og koordinering af marketingindsatser såsom sociale medier, nyhedsbreve og hjemmeside mm. 

Marina bringer en række nye kompetencer med sig ind hos Clever Choice omkring kommunikation og viden om de sociale medier. Med sin tidligere ansættelse som frivillighedskoordinator hos Nus/Nus ApS, har hun erfaring indenfor kommunikation og projektledelse. Endvidere har Marina haft diverse projektlederstillinger til bl.a. Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival. 

Marinas teoretiske baggrund udspringer fra Aalborg Universitet som cand. Mag. I Læring og Forandringsprocesser, suppleret med certificeringer i digital marketing. 

Billed

Mathias Steen Kildegaard

Supportchef

Arbejdsområder i Clever Choice: Varetage diverse supportopgaver og mindre implementeringer.  

Mathias kommer til Clever Choice med mere end 13 års erfaring som systemkonsulent hos Kyborg A/S, hvor han har været ansvarlig for den direkte kundekontakt, og support i forbindelse med drift og implementering. Endvidere har Mathias flere kompetencer indenfor bl.a. IT, infrastruktur, økonomi og ordresystem.

 

 


+45 2210 2040

Billed

Nicki Zabell

Konsulent

Arbejdsområder i Clever Choice: Implementering af Cherwell Service Management

Nicki kommer til Clever Choice med mere end 10 års erfaring som Seniorsystemudvikler hos Plass Data A/S. Her var Nicki hele vejen rundt i udviklingsprocessen inklusive produktansvarlig ift. design, planlægning, udførelse og idriftsættelse.

Nickis teoretiske baggrund udspringer fra ZBC - Zealand Business College og en uddannelse som Datafagtekniker, suppleret med certificeringer som Microsoft Certified Professional og Microsoft Specialist: Programming in C#.

Billed

Ole Korterman Ellebæk

Presale Engineer

Ansvarsområder i Clever Choice: Presale opgaver, konsulentarbejde og support. 

Ole har flere års erfaring indenfor presale opgaver, support og implementering hos bl.a. Tetra Pak og Capasystems. I sin seneste stilling som Int. Presale konsulent hos Capasystems, har Ole opbygget flere års erfaring indenfor design, præsentation og implementering af diverse løsninger. Ole har også erfaringer som underviser, hvor han tidligere har haft ansvaret for at uddanne partnere i produkt- og salgsmateriale, og undervist kunder på diverse workshops.

 


+45 2210 2040

Billed

Peter Lange

Account Manager

Ansvarsområder i Clever Choice: Varetage salg til eksisterende og nye kunder.

Peter kommer til Clever Choice med flere års erfaring indenfor salg, kundeopgaver og rådgivning. Peter har tidligere haft ansættelser hos Admincontrol, Antalis A/S og Rockwool. Peter er uddannet indenfor salg & Marketing hos Rockwool, og har efterfølgende taget en HD –uddannelse i Organisation og Ledelse, med fokus på forandring og innovation. Peter brænder for at skabe den gode kundekontakt ved altid at fokusere på ordentlighed og kundens behov.

Billed

Teddy Schou

Managing Partner

Ansvarsområder i Clever Choice: Salg, Marketing, HR & Økonomi.
 

Teddy har +20 år erfaring med salg, konsulentopgaver og ledelse for en række danske og internationale selskaber. Teddy har arbejdet i AP Møller gruppen, hos Devoteam og CA Technologies. Teddy er uddannet MBA fra Copenhagen Business School og er analytisk pragmatiker med fokus på at synlige resultater gør forskellen for vores kunder. Teddy brænder for muligheder i digitalisering og møder alle i øjenhøjde.


+45 2210 2040

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed