Support: +45 2210 2043 Hovednummer: +45 2210 2040

Cherwell Software 

Cherwell Software er udfordreren i Service Management-markedet

Vi har valgt at samarbejde med den amerikanske leverandør Cherwell Software, som tilbyder en kodefri og brugervenlig ITSM-platform. 

Siden Cherwell Software blev grundlagt i 2004 i Colorado, USA, har formålet været:

  • at lytte til kunderne
  • at hjælpe kunderne til opnå sine mål hurtigere og mere effektivt.  

Cherwell Software har i de seneste år gennemgået en rivende udvikling og er senest i 2019 udnævnt af Forrester som 'Leader' indenfor Enterprise Service Management i den seneste Forrester Wave.

I Clever Choice arbejder vi udelukkende med Cherwell indenfor IT & Enterprise Service Management, som dækker over det at samle de forskellige services på tværs af virksomheden. 

 

Enkel og gennemskuelig licensmodel

Med markedets enkleste licensmodel udfordrer Cherwell de traditionelle leverandørers komplekse licensmodeller. Cherwell tilbyder en "alt inklusiv" licens udelukkende baseret på antal af samtidige brugere. Sagt på en anden måde, betaler du kun for det, som du faktisk bruger og ikke for det potentielle brug. Det gør det enkelt at forudsige, hvor meget der skal investeres - også selv om der tages nye funktioner i brug.

 

Værdsat og anerkendt globalt

Cherwells fokus er tilfredse kunder, som opnår målbar værdi for pengene. Derfor bruger mere end 1.900 virksomheder over hele verden i dag Cherwells løsninger.

  • Gartner Research har udpeget Cherwell Software til 'Challenger' i Gartners Magic Quadrant for IT Service Support Management (ITSSM) Tools Report (2019).

  • Forrester Research har udpeget Cherwell Software som 'Leader' i Forrester’s Wave for Enterprise Service Management løsninger (2019-Q4).

  • IDC MarketScape Worldwide IT Service & Incident Management Software har udpeget Cherwell Software til 'Leader'.

 

Clever Choice introducerede Cherwell Software i Danmark i 2015 og repræsenterer Cherwell i Danmark. Igennem et stærkt partnerskab har vi opbygget en unik viden omkring Cherwell og deres løsninger inden for IT & Enterprise Service Management-området. I tæt samarbejde med kunderne har vi leveret mere end 25 service management-projekter til både offentlige virksomheder og private organisationer med 100 til 45.000 medarbejdere.

Tag fat i os, hvis du har lyst til at høre mere omkring de muligheder Cherwell tilbyder. Vi stiller gerne op til en uforpligtende snak og deler vores erfaringer om Cherwell. 

Læs mere om Cherwells løsninger


 

Cherwell-Software-ITSM-Løsning

/Files/Images/CC_Ny_Feb17_logo_hvid_korrigeret.png

© 2021 Clever Choice

Følg os her

Cookie- og Privatlivspolitik

 

 

Adresse: 
Industrivej 44 C,2
4000 Roskilde

Bank: Nykredit
CVR: 36055944

 

 

 

SKI-rammeleverandør logo

Børsen Gazelle pris 2020  

Børsen har udnævnt Clever Choice som Gazelle virksomhed